Passa al contingut principal

Informació Campionat

Us presentem el campionat amateur, de lleure, de veterans, d'ex-jugadors, per tothom al que li agradi el volei, tant pels que comencen, com pels que ja s'han retirat de la competició oficial.

La nostra lliga comarcal recorre el territori hi la formen equips del Gironès, la Selva, Pla de l'Estany, Alt i Baix Empordà, Maresme, Osona, bàsicament engloba les comarques Gironines i del Nord de Barcelona.

Perquè us en feu una idea, els equips de la temporada passada a les lligues mixta i femenina eren, 2 equips de Girona (Avap i C.V. 4-Rius), 1 de Caldes de Malavella, 1 de Cassà de la Selva, 1 de Tordera, 1 d'Arbúcies, 1 de Lloret de Mar, 1 de Breda, 1 de St. Pere Pescador, 1 de Llinars del Vallès, 1 de Sarrià de ter, 1 de Vidreres, 1 de Porqueres, 1 de St. Antoni de calonge, 1 de St. Dalmai, 1 de Sta Coloma de Farners, etc.

La passada temporada (2016 - 2017) la formàvem 12 equips a la lliga mixta i 6 a la lliga femenina. 

El funcionament consisteix en jugar 1 o 2 partits al mes, en horari consensuat entre els dos equips on l'equip de casa es cuida de l'arbitratge,i una final al acabar la competició amb premis pels primers classificats.

Hi ha dues modalitats , la femenina i la Mixta on hi ha d'haver representació dels dos sexes a la pista.

La lliga femenina és fa a dues voltes entre tots els equips amb anada i tornada.

Pel que fa a la lliga mixta, el funcionament és diferent, és fa una primera volta en 2 grups de 6 equips repartits per sorteig, en acabar aquesta primera volta, s'organitza la segona repartint els equips de la següent manera: els 3 primers de cada grup s'agrupen en un nou grup anomenat lliga "Supermixta" i els 3 últims de cada grup, s'agrupen en un grup nou anomenat "mixta", de tal manera que s'igualen els nivells entre els diferents equips per tal de que els partits de la segona volta siguin mes disputats i entretinguts per tothom.

Així doncs, si sou un equip de Voleibol Mixt o Femení, amateur, sènior, format per gent que comença o per ex-jugadors, no us ho penseu mes i veniu a jugar amb nosaltres.

Mes informació: supervolei.cat@gmail.com

Comentaris